Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb csapat vinné a Napoli távozó gólfelelősét – sajtóhír

Olasz lapinformációk szerint újabb klub szállt be azon csapatok népes táborába, akik szívesen látná a Napolitól nyáron minden bizonnyal távozó lengyel gólgyárost…

A Tuttomercatoweb információi szerint immár a Schalke 04 együttese is érdeklődik a Napoli csapatától minden bizonnyal távozó Arkadiusz Milik iránt, akinek a 2020-2021-es évad végéig érvényes szerződése nem fog meghosszabbításra kerülni jelenlegi kenyéradójánál. A lengyel csatár iránt korábban többek közt az AC Milan, az Atlético Madrid és a Tottenham fejezte már ki érdeklődését.

A 2016-ban az Ajaxtól 32 millió euró ellenében igazolt támadó nápolyi szerepvállalása elég hányattatottan indult, hiszen rövid időn belül két súlyos térdsérülést is elszenvedett, gyakorlatilag az idei az első teljes szezonja, melyben egyébként a 26 éves Milik 22 tétmeccsen 12 találatot szállított.

Mint ismeretes, a nápolyi együttes januárban már szerződtette Andrea Petagnát, az aktuális idényben egy tucat bajnoki találatnál járó csatár ezt a szezont kölcsönben még a SPAL-nál tölti, nyáron csatlakozhat az Azúrkékekhez, és a tervek szerint Andrea Belotti is a kiszemeltek között található.