Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Manchester United: „Pogba boldognak tűnt…”

Sokan sokfélét mondtak már Paul Pogba manchesteri helyzetével kapcsolatban, ám az tény, hogy a világbajnok középpályás a kritikák és vélt távozási vágya ellenére még mindig a United játékosa.

A francia Pogbával kapcsolatban most éppen honfitársa, a Manchester Unitedet egykoron kilenc éven át szolgáló Mikael Silvestre mondta el véleményét. Az egykori remek védő szerint igenis van jövője a világ egyik legértékesebb játékosának az Old Traffordon. Az egyszere Bajnokok Ligája-győztes Silvestre arra alapozza meglátását, hogy Bruno Fernandessel karöltve igenis remek párost alkothatnának a pályán. Bár ezt még egyelőre nem láthattuk megvalósulni, lévén Pogba december óta sérülés miatt nem játszik, míg a portugál légiós csak januárban érkezett a „Vörös Ördögökhöz”.

„Várnunk és látnunk kell, de nekem úgy tűnik, hogy távol van már a Unitedtől. Láttam őt a bajnokság felfüggesztése előtt, és boldognak tűnt. Mindenki a megszokott módon viselkedett vele. A csapat része, tehát ha ott maradna, az nem lenne probléma. Csak remélem, hogy mindent megtesz: most a csúcsformájában kell maradnia. Az ő korával és tapasztalatával örülök, hogy középen láthatom őt Bruno Fernandessel.”

– lelkesedett az új MU-kedvencért, a 43 esztendős Silvestre.