Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hoppon maradhat a Barcelona a piacon – sajtóhír

Az angol sajtó biztosra veszi, hogy immár a Barcelona helyett sokkal inkább a Manchester City csapata számít a favoritnak az Inter csatárának leigazolásáért folyó küzdelemben…

A minap a Daily Mail és a The Sun is beszámolt róla, hogy az Inter meglehetősen kapós csatára, Lautaro Martínez várhatóan a Manchester City csapatában fogja folytatni pályafutását. Pep Guardiola kifejezett kérésére a klub készen áll kifizetni a fiatal támadó szerződésében rögzített 111 millió eurós kivásárlási árát. A tehetséges csatár kegyeiért folyó küzdelemben a Barcelona, a Real Madrid és a Chelsea gárdája is érintett volt.

A 22 éves argentin támadó már régóta a katalán óriás kiszemeltjei közé tartozott, azonban sem múlt nyáron, sem pedig januárban nem tudtak megállapodni a milánói klubbal az átigazolásáról, most pedig már lehet, hogy addig húztak az ügyet, amíg végképp lemaradnak róla.

Martínez minden sorozatot figyelembe véve 16 találatot szerzett az idei szezonban az Inter színeiben, azok után, hogy az első európai szezonjában 9 gólig jutott. A tehetséges csatár az Inter előtt nevelőcsapatában, az argentin Racing Club színeiben tevékenykedett, 2018-as debütálása óta pedig 17 mérkőzésen 9 gólt szerzett az argentin válogatottban. Az egykori kiváló argentin csatár, Hernán Crespo a minap Sergio Agüeróhoz hasonló pályafutást jósolt neki, aki a City történetének legeredményesebb góllövője lett az elmúlt 12 esztendő alatt.