Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Lazio: CR példájával üzentek a szövetségnek!

Azt, hogy Crisitano Ronaldo nyilvánosan edzhet egy komplett stáb jelenlétében Madeirán, a Lazionál sem hagyták kommentár nélkül. A rómaiak az egyenlőtlen elbírálás miatt panaszkodnak. 

A Juventus első számú kihívójának számító Lazio kommunikációs igazgatója a Radiosei-nek adott legutóbbi interjújának fogalmazta meg a klub egészének véleményét CR-eset apropóján.

“A Lazio összes játékosának Olaszországban kell maradnia, nem is edzhetnek, nem úgy mint a külföldre hazautazók…” – Kezdte Arturo Diaconale.

“Minket köteleztek arra, hogy maradjunk otthon. Láttam a videókat, hogy CR Portugáliában készül. Azt kell hogy mondjam, igaza van. Vérbeli profiként viselkedik, aki nem akar leállni. De számos példát tudnék még mondani. Olaszországban ezt nem tehetjük meg. Hátrányba is kerülünk ez miatt, és úgy érezzük, hogy nem egyenlő az elbírálás. Mintha a dolgok kezdenének direkt ellenünk fordulni.” – Tette még hozzá Diaconale, megjegyezve azt is, hogy Caludio Lotito szeretett volna március végén edzésbe állni, erre mindenki a Lazio elnökét kritizálta, pedig számos példáz látni azóta világszerte, hogy csapatok edzenek.