Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: mindenképp megszabadulnának Jamestől és Bale-től

A Real Madrid továbbra is szeretne megválni két korábbi drága igazolásától, Gareth Bale-től és James Rodrigueztől. Az egyik azonban nem egy könnyű eset.

Most már meg sem próbálják tagadni Madridban, egyértelmű: James és Bale napjai meg vannak számlálva a klubnál, nem kívánják őket foglalkoztatni a továbbiakban. Ennek megfelelően mindent meg is tesznek azért, hogy az átigazolási ablak nyitásakor mihamarabb megszabaduljanak tőlük.

A kolumbiai középpályás esetében Jorge Mendes már bőszen tárgyal különböző klubokkal és minden bizonnyal lesz is megegyezés valamelyikkel hónapokon belül. James szeretne többet játszani és többek között angol, illetve olasz csapatok is élénken érdeklődnek iránta. Az AS név szerint a Manchester Unitedet és a Juventust említi, de korábban akár az Evertont is szóba hozták már vele Ancelotti kapcsán.

Ez az üzlet tehát sínen van. Ugyanez már nem mondható el a walesi szélső esetében, aki finoman szólva nem töri magát a váltás előkészítésén. Bale köszöni szépen, jól érzi magát Madridban a családjával együtt, bőségesen megfizetik és még golfozni is tud. Az, hogy nem sokat játszatják, már kevésbé izgatja – csak egy hasonlóan kedvező, jövedelmező ajánlat esetén váltana. Márpedig az így is túlfizetett játékoshoz így nagyon nehéz lesz olyan klubot találni, amely hajlandó lenne hasonló nagyságrendű pénzt adni, mint a Real tette. Bale jelenlegi teljesítménye nem ér annyit, amennyit kér. Sajtóhírek szerint tavaly nagyon közel járt ahhoz, hogy Kínába szerződjön – várhatóan csak ott lennének hajlandóak egy ilyen nagyvonalú és merész ajánlattal előállni.