Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újra edzésbe áll a La Liga élcsapata – HIVATALOS

Megvan az első spanyol élvonalbeli (La Liga) csapat, amely a koronavírus-járvány miatti felfüggesztés közben újrakezdi a szervezett edzéseket a keddi naptól…

A Real Sociedad csapata hivatalos csatornáin keresztül jelentette be, hogy Húsvét után egyből, már a keddi naptól újra elkezdik a kiscsoportos edzéseket a zubietai edzőközpontban. Ugyanakkor a klub nem teszi kötelezővé a játékosoknak a foglalkozásokon való részvételt, aki továbbra is szeretné betartani a társadalmi távolságtartásra vonatkozó kormányintézkedéseket, az folytatja otthonában a felkészülést.

A baszk együttes arról is beszámolt a hivatalos honlapján, hogy megegyezett játékosaival abban, hogy ha eltörölnék a spanyol bajnokság jelenlegi kiírásának hátralévő részét, akkor a labdarúgók lemondanak fizetésük 20 százalékáról.

A Sociedad a bajnokság félbeszakításának pillanatában, 11 fordulóval a szezon vége előtt a rendkívül szoros élmezőnyben az előkelő, negyedik helyet foglalja el a La Liga tabelláján egyetlen ponttal a dobogós Sevilla mögött.