Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Xavi szerint a Real Madrid csak a szerencsének köszönheti a BL-címeit

A Barcelona korábbi középpályása, Xavi Hernandez mindig is szeretett egy kicsit odaszólni a katalán együttes nagy riválisának, a Real Madridnak, és ezzel a legutóbbi interjújában sem maradt adós.

Xavi legutóbbi interjújában arról beszélt, hogy a Barcelonának nem igazán volt szerencséje az elmúlt években a Bajnokok Ligájában, és ezeket minél hamarabb el kell felejteni. A katalán együttes 2018-ban 4-1-es előnyről esett ki az AS Roma ellen, az előző idényben pedig a 3-0-ás előnyt és a döntőbe jutást bukta a Liverpool ellen.

A Barcelona korábbi középpályása szerint a Real Madrid azonban kapott rendesen Fortunától, és ennek is köszönheti a BL-címeit, miközben a bajnokságban sehol sem voltak.

“A Barcelona nem tud versenyezni azzal a rengeteg szerencsével, amit más csapatok kaptak meg. A Real Madrid az egyik ilyen klub, de vannak mások is. Mármint persze, hogy szerencse BL-t nyerni, ha a bajnokságban csak a negyedik, ötödik vagy a hatodik vagy. A Barcánál sosem volt ez, így persze, hogy szerencsés volt a Madrid.”

A kijelentésével lehet természetesen vitatkozni és egyetérteni is, de az biztos, hogy a Real Madrid zsinórban három BL-trófeát is a magasba emelhetett, sőt ebből az egyik alkalommal a bajnokságot is megnyerte.