Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Napoli szélsőjére hajt a West Ham United – sajtóhír

Az olasz együttes támadója Gennaro Gattuso kezei alatt kevés lehetőséget kap, így könnyedén távozhat.


Napoli szélsőjéért, Hirving Lozano játékjogáért bejelentkezett a West Ham United, a spanyol a Marca értesülései szerint.

A 24 éves mexikói játékos Carlo Ancelotti kérésre érkezett az elmúlt nyáron a nápolyi klubhoz, akinek irányítása alatt megkapta a kellő lehetőséget és jól is teljesített, viszont az újonnan kinevezett Gennaro Gattuso kevésbé számít rá, csupán percek jutnak neki. A kulcs az átigazolást illetően az lehet, hogy a Kalapácsosok bent tudnak-e maradni a Premier League-ben, ugyanis a kieséshez nagyon közel állnak és, ha lecsúsznak a másodosztályba, akkor mexikói játékos minden bizonnyal nem igazolna egy Championshipben szereplő klubhoz.

Az üzlet egyébként egy játékoscserével is megvalósulhat, hiszen a nápolyi együttes pont a West Ham egyik szélsőjét, Felipe Andersont szemelte ki, így könnyen meglehet, hogy 1 az 1-ben cserélnek a csapatok.

Lozano jelenlegi értékét 35 millió euróra becslik, a Napoli 38 millió eurót fizetett érte a PSV Eindhoven együttesének. A 39-szeres mexikói válogatott játékos minden versenysorozatot figyelembe véve 23 mérkőzésen kapott lehetőséget az olasz csapat színeiben, ezeken 3 gólt és 2 gólpasszt jegyzett.