Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Shakhtar középpályását vinné az AS Roma – sajtóhír

A “Farkasok” trénere korábbi játékosát csábítani át az olasz labdarúgó-bajnokságba (Serie A). Az olasz fővárosi alakulat egy játékost és némi pénzt ajánlott fel az ukrán csapat számára a hírek szerint.


Az AS Roma trénere, Paulo Fonseca, egykori csapatának középpályását, Taisont invitálja jelenlegi klubjához. A “farkasok” William Bianda játékjogát, továbbá 8 millió eurót ajánlott fel Shakhtar Donetsknek, az átigazolásokban mindig jártas Nicolò Schira szerint. Az olasz fővárosi gárda már az elmúlt nyáron is próbálta megszerezni a brazil támadó középpályást, ám akkor ez nem jött össze.

Az ukrán bajnokcsapatnál inkább pénzt szeretnének kapni játékosukért, de nem zárkóznak el további tárgyalásoktól, és egy játékos belevonása sem akadály számukra, amennyiben az számukra is megfelelő. A Roma illetékesei már felvették a kapcsolatot a Donyecki csapat képviselőivel az első ajánlat elutasítását követően, hogy megbeszéljék a következő ajánlat részleteit, ami mindkét fél számára jó lehet.

A 31 éves brazil játékos 2013 januárjában érkezett a Sahtarhoz a Metalist csapatától 15 millió euróért, azóta 264 mérkőzésen lépett pályára az ukrán bajnokcsapat színeiben, ezeken 51 gólig és 75 gólpasszig jutott.