Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: a nyár végén folytatódhat a sorozat a megszokott rendben – sajtóhír

Olasz sajtóértesülések szerint az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) augusztusban folytathatja a Bajnokok Ligája jelenlegi kiírását. 

Az olasz Sky Italia információi szerint az UEFA úgy tervezi, hogy augusztusban a megszokott lebonyolítási rendszerben, vagyis kétmeccses párharcokkal folytatja a labdarúgó Bajnokok Ligája 2019/20-as idényét.

Ez azt jelenti, hogy a már lejátszott nyolcaddöntők visszavágójával folytatódna a sorozat augusztus 7-én. Eszerint a negyeddöntőkre augusztus 11–15., az elődöntőkre 18–22. között kerülne sor, az isztambuli döntőt pedig augusztus 29-én játszanánk le. Természetesen mindegyik mérkőzést zárt kapuk mögött rendeznék meg. Mindez persze csak akkor valósulhat meg, hogy ha a nemzeti bajnokságokat augusztus előtt befejezik. Mindezek mellett, ha ez így lesz, az új kiírás nem szeptemberben, hanem októberben kezdődne a csoportkörökkel.

Az UEFA végrehajtó bizottsága csütörtökön, a következő videokonferenciáján beszél majd a jelenlegi szezon befejezésének lehetséges módjairól, így erről erről az opcióról is.