Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Visszatérhet Olaszországba a világvándor támadó – sajtóhír

Olasz lapinformációk szerint akár a hazatérés is opció lehet a Szaúd-Arábiából távozni készülő egykori olasz válogatott támadó számára, vannak is érdeklődők iránta…

Az Il Mattino értesülései szerint az olasz másodosztályt (Serie B) a kényszerszünetben 20 pont előnnyel vezető Benevento együttese szívesen leigazolná a klubváltással kacérkodó Sebastian Giovincót. A jelenleg a szaúdi Al-Hilal csapatában légióskodó rutinos támadó iránt a közelmúltban már az olasz élvonalbeli Parma és a brazil Vasco da Gama csapata is érdeklődést tanúsított.

A 33 éves támadó egészen 2015-ig nevelőcsapatát a Juventust erősítette, menet közben egyébként kölcsönben megfordult az iránta mostanság szintén érdeklődő Parma soraiban, majd 2015-ben távozott az MLS-ben szereplő Toronto FC gárdájához. A mélynövésű cselgép négy szezon alatt 68 gólt szórt a tengerentúli profi ligában, majd immár a második szezonját tölti a szaúdiaknál, ahol azonban a hírek szerint nem érzi tökéletesen magát.

Giovinco fénykorában 23-szor húzhatta magára a címeres mezt, azonban az MLS-be igazolása óta egyszer sem hívták meg őt a válogatottba, ami jó ideig megosztotta az olasz közvéleményt. Sokak szerint azért is szeretne visszatérni hazájába, hogy újra számításba vehessék a nemzeti csapatnál.