Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hiába kapott egy újabb esélyt, Nasrit kirúgja az Anderlecht

Felbontják Samir Nasri szerződését az RSC Anderlecht labdarúgócsapatánál, mivel a játékos nem tartotta be a  koronavírus-járvány miatt a klub által bevezetett előírásokat.

Az Anderlecht úgy döntött, hogy nem tolerálják tovább Samir Nasri viselkedését, és idő előtt elküldik a klubtól. A francia játékosnak nyáron járna le a szerződésre, de klubjának lehetősége lett volna a hosszabbításra.

Belga és brit sajtóértesülések szerint Nasri megsértette a klub által hozott előírásokat, és hetek óta nem adott életjelet magáról: a keretből egyedüliként nem tájékoztatta a szakmai stábot arról, hogy milyen egyéni edzésmunkát végzett, továbbá arról sem értesítette a klubot, hogy elutazott Dubajba.

Nasrinak Vincent Kompany adott lehetőséget arra, hogy újra beindítsa a karrierjét, miután letöltötte 18 hónapos eltiltását a tiltott intravénás kezelése után. A játékosnak azonban nem sikerült túl jól a visszatérés mivel nem tudorr formába lendülnie: 8 mérkőzésen 2 gólt szerzett, majd októbertől különböző sérülések miatt nem tudott játszani. Ráadásul azóta Kompany is távozott a klubtól, helyét a walesi Simon Davies vette át az edzői székben.