Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Három csapat is a Lyon ászát akarja – sajtóhír

Nemzetközi sajtóinformációk szerint legalább három európai topcsapat szeretné megszerezni a következő átigazolási időszakban az Olympique Lyon kiválóságát…

Az RMC Sport értesülései szerint az Olympique Lyon sztárja, Houssem Aouar nyári átigazolása iránt a Manchester City, a Paris Saint-Germain és a Juventus egyaránt verseng, és a forrás szerint a vevőnek legalább 50 millió eurót kellene fizetnie a játékos szolgálataiért.

A 21 éves algériai származású francia támadó középpályás a 2016-2017-es szezonban debütált az OL első csapatában, majd szezononként több mint 40 tétmeccset vállalt klubja színeiben. Az elmúlt két idényben jegyzett hét-hét találatát már a 2019-2020-as szezonban februárra elérte – jelenleg minden sorozatot figyelembe véve 9 gólnál tart.

Aouar megszerzéséért korábban a Chelsea is érdeklődött, Frank Lampard a “Kékek” újjáépülő csapatát vele képzelte el, de mostanában a világsajtó a londoni klubot már nem említi a lehetséges pályázók között. A forrás ugyanakkor kiemeli, hogy a Citynél már régóta opció a megszerzése, Pep Guardiola személyesen rajong a játékosért, mióta az OL ellen játszottak 2018-ban a Bajnokok Ligájában.