Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kiválasztotta új csapatát a Serie A felfedezettje – sajtóhír

Megalapozott olasz sajtóértesülések szerint eldőlni látszik, hogy napjaink egyik legfelkapottabb fiatal Serie A-játékosa a következő szezontól hol folytatja karrierjét…

A Sky Sport Italia információi szerint az olasz bajnokságban (Serie A) újonc létére kiválóan teljesítő Hellas Verona csapatának 20 éves albán hátvédje, Marash Kumbulla kegyeiért a versenyző csapatok közül az Inter számít a legnagyobb esélyesnek. Annak ellenére, hogy a közelmúltban többek közt a Napoli, a Lazio, a Fiorentina, a Bayern München, a Manchester United és a Chelsea is érdeklődött iránta.

Kumbulla a Verona saját nevelésű játékosa, a korosztályos csapatok végig járása után a tavalyi szezonban mutatkozhatott be a legjobbak közt, de az igazi áttörést az idei kiírás hozta meg számára. A tehetséges játékos ősszel még sérülésekkel bajlódott, december óta azonban kirobbanthatatlan a Hellas kezdőjéből, sallangmentes, megbízható játékával pedig hétről hétre egyre több követőt állít maga mögé.

Kumbulla az olasz bajnokság kényszerszünetéig 18 mérkőzésen lépett pályára klubjában, miközben tavaly már hazája válogatottjában is bemutatkozhatott.