Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Spanyol válogatott védőnél próbálkozik az Arsenal

Újabb spanyol játékossal erősítene az Arsenal. A válogatottban novemberben Málta ellen bemutatkozó, Pau Torres a legújabb kiszemelt.

Mikel Arteta mindent bevetett, hogy puhatolózzon a fiatal játékosnál. A korábbi Arsenal játékost, a Villarrealnál klubikonnak számító és most is ott futballozó, Santi Cazorlát állította rá az ügyre. Azt tőle tudta meg a menedzser, hogy a fiatal védő elkezdett angolul tanulni. De a spanyol újságíró Guillem Balague szerint, Torres egyelőre nem akarja elhagyni nevelőegyüttesét.

Igazi villámkarrier Torresé, aki tavaly még kölcsönben a másodosztályban, a Malaga csapatában játszott. Idén 24 La Liga találkozón játszott és az Osasuna elleni mérkőzésen első gólját is megszerezte. 2024-ig köti szerződés a Villarrealhoz, kivásárlási ára 50 millió Euró.

Az utóbbi években az Arsenal szívesen igazol az Ibériai-félsziget nagyobbik országából. Már Arsene Wenger idejében is több spanyol játékos megfordult a csapatban, de a csapat legutóbbi két vezetőedzője is spanyol volt. Jelenleg három spanyol nemzetiségű játékosa van az Ágyúsoknak.