Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Spanyolország: “A Real Madrid az egyetlen klub, amelyet nem visel majd meg a válság!”

A Real Madriddal korábban kétszer is spanyol bajnoki címet is nyerő Fabio Capello meggyőződése, hogy a Real Madrid egyértelműen kiemelkedik a spanyol klubfutballból, és ezt a koronavírus-világjárvány után is látni fogjuk.

“Úgy gondolom, a Real Madrid az egyetlen spanyol klub, amelyet a világjárvány nem fog alapjaiban megrengetni! Mindez a klub financiális működésének köszönhető. A Barcelona és az Atlético Madrid már igazán nehéz időszak elé néz, “ – Jelentette ki a 73 esztendős szakember a La Gazzetta Dello Sportnak adott interjújában, amelyben több szempontból is elemezte még a jelenlegi helyzetet.
Így például Capello elmondta a véleményét a Barcáról és Lautaro Martinezről, valamint úgy általánosságban az átigazolási piacról.

“Ha a helyében lennék, maradnék az Interben. Barcelonában csak csere lenne!” – Így Capello Martinezről, majd hasonlóan tömören és lényegre törően véleményt formált a közelgő átigazolási idényről is.

“Az átigazolási piac megreformálódik majd. Az átigazolási díjak egészen abszurd magasságokig emelkedtek, most majd újra jóval észszerűbb összegekről beszélhetünk.” – Jegyezte meg az edzői pályától 2018-ban búcsúzó legendás olasz tréner.