Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Premier League-folytatás: Sergio Agüero rávilágított egy újabb problémára?

Angliában is napi téma a Premier League folytatása. Az újrakezdés mindenki érdeke, értelemszerűen a játékosoké is, a futballisták véleménye nem feltétlenül a döntő faktor. Pedig ahogyan Sergio Agüero mondja, egy profinak sem olyan egyszerű újrakezdenie mindent. 

“Az az igazság, hogy a játékosok többsége tart az újrakezdéstől. Mindannyiunknak vannak családjai, szülei, gyerekei.” – Idézi a spanyol nyelvű El Chiringuito című televíziós program a Manchester City támadóját.

“Úgy gondolom, hogy amikor visszatérünk, nagyon feszültek leszünk, tele aggodalommal és félelemmel. Ne adj isten az egyik csapattársunk majd kicsit rosszabbul érzi magát, akkor mégis mit kell majd tennünk?! Bevallom, aggódom.” – Folytatta Agüero, rávilágítva arra is, hogy a futballisták eddig sem voltak a legjobb mentális állapotban.

“Félek a betegségtől. A karantén alatt bezárkóztam otthon, a barátnőm volt az egyetlen, akivel találkoztam az elmúlt időszakban. Eddig csak egymást fertőzhettük meg. Most majd ennek a kockázata is növekedni fog az én esetemben, hiszen ha jól tudom, sokan tünetek nélkül is hordozhatják a vírust. Borzasztó belegondolni, hogy nem vagyok beteg, de ugyan úgy ott lappang bennem a fertőzés…” – Így az aggódó argentin klasszis.