Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Liverpool felvette a kapcsolatot a Napolival, kezdődnek a tárgyalások

Évek óta halogatja legnagyobb értékének eladását De Laurentis, aminek több tízmilliós következménye lehet – most úgy tűnik, muszáj lépnie.

Kalidou Koulibaly már évek óta a világ legjobb védői közé tartozik, ám Nápolyban viszonylag kevés lehetősége volt trófeákat nyerni. Több komoly klub is érdeklődött már iránta, de olyan borsos ára volt, hogy nem került el Olaszországból. Eddig.

A koronavírus helyzet komoly anyagi gondokat okozhat a Napolinak, amely ráadásul BL-indulással sem feltétlenül számolhat. Kell nekik a pénz. Adja magát, hogy ezúttal értékesítsék Koulibaly-t – ám így kevesebbet kell kérniük érte, mint amit mondjuk tavaly kaptak volna.

Az angol sajtó arról számolt be, hogy a Liverpool már felvette a kapcsolatot a Napolival és megkezdik a tárgyalásokat az átigazolás részleteivel kapcsolatban. Belegondolni is hátborzongató, milyen párost alkothatna Koulibaly a Vörösök ugyancsak kiváló védőjével, Van Dijkkal. A Pool számára ez azért is lenne fontos, mert szeretnének megválni Matiptól, aki az utóbbi időben a kispadra szorult.

Eddig a Manchester United tűnt a favoritnak Koulibaly kapcsán. Solskjaer együttese nem véletlenül szeretné erősíteni a hátsó alakzatát, nekik nagyobb szükségük lenne a szenegáli játékosra. Most rajtuk a sor, hogy élesben is beszálljanak a versenybe a világklasszis védőért.