Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az MLS felé kacsintgat a Real Madrid klasszisa – sajtóhír

A világsajtó teljesen biztosra veszi a következő nyári időszakban a távozását, most pedig mindezt elősegítendő módon, meglehetőse pozitív hangnemben nyilatkozott az MLS-ről a Real Madrid kegyvesztetté váló szélsője…

A Real Madrid csapatától már jó ideje távozni készülő, szebb napokat is látott szélső, Gareth Bale a minap egy podcast keretein belül elárulta, hogy nagyon kedveli az MLS-t:

„Az MLS abszolút felfelé ívelő tendenciát mutat, folyamatosan javul, és azt hiszem, hogy sok játékos szeretne már Amerikában futballozni. Abszolút érdekelne, szeretem a szabadságomat Los Angelesben tölteni.”

A 30 esztendős szélső 2013-ban közel 100 millió euró ellenében tette át székhelyét a Tottenhamtől a Realhoz, s éveken át a “királyi gárda” meghatározó tagja volt, ám a tavalyi szezon már korántsem úgy sikerült számára, ahogyan szerette volna, ráadásul magatartásbeli problémái miatt is nem először a mellőzés sorsára jutott. Már nyáron rendszerint cikkeztek a távozásának lehetőségéről, állítólag Kínába hívták, de Florentino Pérez klubelnök végül az utolsó pillanatban visszamondta az üzletet.

Azóta sem rendeződött Bale viszonya a klubnál, a rutinos játékos a 2019-2020-as idényben mindösszesen 12 bajnokin és két BL-találkozón jutott szóhoz, menet közben sérülések és formahanyatlások egyaránt nehezítették a dolgát. 2020-ban mindössze három találkozón lépett pályára, de az egész szezonban is csupán 18 tétmeccsen szerepelt.

Bale szerződése még két évig érvényes a Realnál, de a spanyol lapok szerint egyáltalán nem valószínű, hogy ezt ki fogja tölteni a Bernabéuban.