Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Időt kért a Liverpool az új igazolás kapcsán – sajtóhír

A legfrissebb angol sajtóinformációk szerint mégsem biztos, hogy olyan könnyen megvalósul az eddig biztosra vett transzfer, melyet a Liverpool vezetősége nem szeretne elkapkodni…

A The Guardian című lap úgy tudja, hogy a Liverpool vezetősége arról tájékoztatta az RB Leipzig vezetőségét, hogy előbb szeretnék megismerni a koronavírus-járvány hatásait, mielőtt leigazolnák a régóta figyelemmel kísért Timo Wernert. A német válogatott szerződésében a lipcseiek 52 millió fontos kivásárlási záradékot rögzítettek.

A 24 esztendős csatár a német bajnokság (Bundesliga) aktuális kiírásában 25 meccs alatti 21 góljával jelenleg második a góllövőlistán a 25 találatnál járó Robert Lewandowski mögött. Összességében 36 pályára lépés során 27-szer volt eredményes a 2019-2020-as évad eddigi részében. Werner már a negyedik évét tölti a lipcseieknél, és 19 gólnál kevesebbet egyszer sem szerzett, a mostani termése pedig már az idény derekánál egyéni csúcs volt tőle.

A Liverpool már korábban találkozót tervezett a fiatal támadóval, végül azonban éppen a járvány miatt elmaradt a személyes megbeszélés, de az angol sajtó szerint Kloppék már a szezon közben leigazolták volna őt a következő idénytől érvényes szerződéssel, és továbbra is ők a legnagyobb favoritok a megszerzésére.