Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: “Neymar biztosan maradni fog a csapatnál”

A minap a Paris Saint-Germain játékos a csapat legfelkapottabb sztárja, Neymar esetleges távozásával kapcsolatban osztotta meg véleményét a nyilvánossággal…

A Paris Saint-Germain 25 éves argentin válogatott középpályása, Leandro Paredes szerint teljesen biztos, hogy Neymar nem fog visszatérni a Barcelonához, hanem a következő átigazolási időszakot követően is marad a francia fővárosi csapat alkalmazásában:

“Sokat szoktunk beszélgetni, és én úgy vettem rajta észre, hogy esze ágában sincs távozni a csapattól. Teljesen biztos vagyok benne, hogy a következő szezont is nálunk fogja kezdeni.”

Neymar 2017 nyarán távozott Barcelonából, átigazolási rekordot jelentő 222 millió euróért a francia fővárosba, azonban a jelek szerint a brazil légiós nem érzi jól magát Párizsban. Tavaly nyáron és idén januárban is nyíltan vissza szeretett volna térni a katalánokhoz, akik hosszas tárgyalásokat folytattak a francia klub elöljáróival, azonban nem sikerült megegyezniük a klubváltás részleteiről. Megszerzése pedig továbbra is napi szinten téma a katalán sajtóban.

A francia liga múlt heti rendkívüli ülésen meghatározottak szerint a bajnokságot 12 pont előnnyel vezető Paris Saint-Germain csapatát elismerték a 2019-2020-as idény bajnokának, miután a hatóságok augusztusig semmilyen sportesemény megrendezését nem engedélyezték Franciaországban.