Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Patrik Schick szívesen kipróbálná magát a Premier League-ben

A jelenleg a Bundesligában szereplő csatár álma a Serie A volt, de nagyon vonzó számára az angol bajnokság, ahol szívesen rúgná a bőrt majd egyszer.

Az AS Roma támadója, Patrik Schick, aki jelenleg a RB Leipzignél szerepel kölcsönben az idény végéig elárulta, hogy nagyon szeretne a Premier League-be szerződni, ugyanakkor mindig is a Serie A volt az álma. Emellett elmondta még, hogy jelenleg a Lipcse játékosa és mindent megtesz a német csapatért, valamint elárulta, hogy mely csapatok vették még fel vele a kapcsolatot mielőtt Gulácsi Péter csapattársa lett.

“Az álmom mindig is az olasz bajnokság volt, de nem hazudok, számomra nagyon vonzó a Premier League és szeretném kipróbálni magam. Ugyanakkor a RB Leipzig kiváló választás volt. Felvette a kapcsolatot velem a Dortmund és a Leverkusen is Németországból, Angliából pedig a Crystal Palace és az Everton keresett meg, míg Spanyolországból a Valencia szeretett volna szerződtetni. Az érzésem mégis az volt, hogy a Leipzig akart engem a legjobban, ezért választottam őket, és emellett imádom Nagelsmann stílusát” – nyilatkozta a cseh válogatott támadó, Schick.