Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Angliában köthet ki a Juventus középpályása – sajtóhír

Tavaly nyáron a Juventus hatalmas fegyvertényként, számtalan topcsapatot maga mögé utasítva csapott le a francia középpályás játékjogára, azonban úgy fest, hogy egy év után máris tovább adnák őt…

A La Gazzetta dello Sport értesülései értelmében a Juventus egy év után máris értékesíteni készül Adrien Rabiot játékjogát, és a tekintélyes olasz lap szerint a Manchester United vagy az Everton lehet a francia középpályás következő állomása. Talán a “Vörös Ördögöknek” jobb esélyeik lehetnek a megszerzésére, mert könnyen lehet, hogy valamilyen csereüzlet körvonalazódhat a torinóiak által régóta megszerezni kívánt Paul Pogba köré az érintett klubok közt.

A 25 éves középpályás a tavalyi szezonig nevelőcsapata, a Paris Saint-Germain alkalmazásában állt, majd megromlott viszonya révén a szerződése a párizsi klubnál nem került meghosszabbításra, és múlt nyáron szabadon igazolhatóként szegődött a torinói gárda szolgálatába. A Juventusnál azonban azonban mindössze 17 bajnokin, három Kupa-, és négy BL-meccsen jutott szóhoz, ráadásul a teljesítményével sem voltak elégedettek.

Rabiot annak idején a PSG színeiben hét idény alatt 227 mérkőzésen lépett pályára úgy, hogy az utolsó fél évben már az öltözőből is ki volt tiltva.