Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Barca sztárja szerint kapkodnak a folytatással

A spanyol bajnokság (La Liga) vezetőségének tervei szerint optimális esetében a 2019-2020-as bajnoki idény egy hónap múlva folytatódhat…

A La Liga elnöke, Javier Tebas a minap erősítette meg korábbi elképzeléseit, mely szerint ha a járványhelyzet lehetővé teszi, június 12-én folytatódhat a spanyol bajnokság 2019-2020-as idénye. Ezzel azonban nem feltétlen ért egyet az aktuális listavezető Barcelona saját nevelésű klasszisa, Gerard Piqué sem:

“Tisztában vagyok vele, hogy az általános érdek, hogy folytatódjon a bajnokság, és nem is szeretném, ha így hirdetnének minket bajnoknak, hogy nem játszottuk végig az idényt. Ugyanakkor a június 12-i újrakezdést meglehetősen korainak tartom, hiszen hónapokig nem edzettünk normálisan, még egy-két hetet igazán várhatnának az újrakezdéssel azonban már semmi nem múlik. Nagyon magas lehet a sérülésveszély, ha nem megfelelő alapozással térünk vissza a pályára.”

A katalánok 33 esztendős játékosa azt is elárulta, hogy tréningező csapattársai közül például Lionel Messit csak a parkolóban látta messziről, ő maga pedig Sergi Roberto és Sergio Busquets társaságában végzi az edzéseket, egymástól megfelelő távolságban.