Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb olasz csapat radarján a magyar tehetség – sajtóhír

Olasz sajtóinformációk szerint az AC Milan után immár újabb olasz élvonalbeli (Serie A) csapat szemelte ki a legnagyobb magyar tehetséget, akárcsak a Chelsea fiatal labdarúgóját…

Az Il Messaggero beszámolói szerint az olasz bajnokság (Serie A) kényszerszünetében a második helyen tartózkodó Lazio csapata a következő szezonra való erősítés jegyében Szoboszlai Dominik és Ruben Loftus-Cheek játékjogára készül lecsapni fejenként nagyjából 20-20 millió euró ellenében.

A 19 esztendős magyar tehetség a Red Bull Salzburg elmúlt szezonjában két osztrák bajnoki és egy kupa-találat mellett a BL csoportkörében is eredményes tudott lenni, és az aktuális szezonban fokozatosan egyre több játéklehetőséget követelt magának, így egyre több olasz és angol klub érdeklődését vonzatta magára.

A Chelsea 24 éves középpályása a múlt szezonban 40 mérkőzésen lépett pályára még az előző mester, Maurizio Sarri irányítása alatt, majd nyáron elszenvedett súlyos, achilles-sérülése következtében az aktuális kiírásban még egyetlen pályára lépést sem vállalhatott. A tervek szerint valamikor a kényszerszünet utáni folytatásban állhat ismét csapata rendelkezésére. A sajtóhírek szerint több kisebb angol klub szívesen látná őt kölcsönben, azonban megfelelő összeg ellenében a végleges értékesítése sem zárható ki.