Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Messi szerint nincs esélyünk a BL megnyerésére, hacsak (…)

A hatszoros Aranylabdás klasszis a Sport és Mundo Deportivo című sportlapoknak beszélt a Barca közeli jövőjéről, így például a szezon folytatásáról, a Bajnokok Ligájáról, vagy Lautaro Martinezről is. 

A futball újrakezdéséről:

“Reméljük, a kényszerszünet még akár a segítségünkre is lehet. Készülünk a visszatérésre. Készen kell állnunk a folytatásra, sok dolgunk van.”

Lautaro Martinezrről:

“Őszinte leszek, elképzelésem sincs, hogy vajon tárgyaltunk e már vele. Többször mondtam már korábban is, hogy Lautaro kiváló csatár, már most egy nagyon komplett 9-es. Jó a fizikuma, jól cselez, gólokat szerez, tudja, hogyan kell védeni a labdát… Meglátjuk, mi történik majd vele kapcsolatba, de ez ugyan úgy igaz sok más játékosra, akiket összeboronálnak a Barcával.”

Az átigazolási piac viszonyai Messi szerint is újraíródnak:

“A mostani szituáció minden klub számára különlegessé teszi a nyári átigazolási szezont. A kluboknak megvannak a kiszemeltjeik, megvannak a munkát végző emberek, de talán most még biztosabbnak kell lennie a csapatoknak, így nekünk is azt illetően, hogy egy új igazolással ténylegesen előrébb is lehessen lépni!” 

Még a leállás előtt kritikus volt a Barca teljesítményét illetően, de továbbra is tartja a véleményét:

“Sokszor félreértik amit mondani szeretnék. Még a járvány megjelenése előtt azt mondtam, hogy ha így játszunk, mint az utóbbi pár meccsünkön, akkor nincs esélyünk megnyerni a Bajnokok Ligáját. De ez nem azt jelenti, hogy kételkednék a csapatban, vagy a társaim képességeiben. Csupán arról van szó, hosszú-hosszú évek óta játszok már a Bajnokok Ligájában ahhoz, hogy tudjam, hogy mi kell a sikerhez! Meglátjuk, hogyan változik a helyzetünk.”