Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: két fiatalt is a B csapathoz küldtek

Katalán sajtóértesülések szerint a Barcelona együttese a tartalékcsapathoz irányította két, az első csapatban is bemutatkozó fiatal játékosát…

A katalán Sport információi szerint a Barcelona csapata Riqui Puig és Ansu Fati játékjogát is a Barcelona B csapatához irányította, annak érdekében, hogy a harmadosztályban érdekelt tartalékok ki tudják harcolni a bajnokság folytatásában a feljutást a spanyol másodosztályba (La Liga 2).

A 20 esztendős Puig az elmúlt két szezonban együttesen hat meccs erejéig, kiegészítő szereplőként már pályára léphetett a felnőtt csapatban, míg Fati a 2019-2020-as idény eddig eltelt szakaszában meghatározó játékosa volt a katalán óriási első csapatának. A 17 éves tehetséges valósággal berobbant az ősszel, a bajnokságban négy, a BL-ben egy gólt szerzett, ráadásul korábban a Barca B-ben sem játszott, mivel az ifjúsági csapatból rögtön a felnőttek közé került.

Tíz fordulóval a szezon vége előtt a Barcelona B csapata a spanyol harmadosztálynak megfelelő Segunda Division B 3. csoportjában a listavezető Castellón csapata mögött egy ponttal lemaradva áll a második helyen.