Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hamarosan akcióba léphet a PSG – sajtóhír

Nemzetközi sajtóértesülések szerint rövidesen megkezdheti legnagyobb nyári átigazolási előkészítéség a Paris Saint-Germain együttese…

A francia bajnokság (Ligue 1) elmúlt szezonjának idő előtti befejezésével bajnoknak kikiáltott Paris Saint-Germain csapatának elnöke, Nasser Al-Khelaifi a ramadán időszak leteltével, hamarosan visszatérhet Párizsba, és munkába állhat.

A Tuttomercatoweb információi szerint a párizsiak legnagyobb célja az előttünk álló átigazolási időszakban az Intertől kölcsönzött Mauro Icardi végleges szerződtetése. A 27 éves támadó múlt nyáron hosszas huzavona végén hat év után hagyta el a milánóiakat, és kölcsönben került a francia bajnoki éllovashoz, és elégedettek vele, marasztalni akarják. A jelek szerint viszont argentin gólgyáros továbbra is az általa megszokott környezetben, Olaszországban szeretne inkább játszani. Az olasz sajtó szerint leginkább a Juventus csapatában köthet ki, mivel más aligha tudná megfizetni, az Inter pedig többé már nem foglalkoztatná.

Ugyanakkor a várakozások szerint további, kisebb igazolásokra is óhatatlanul lehet számítani a francia sztárcsapat háza táján.