Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Így vélekedik csapattársa Jack Grealishről!

Conor Hourihane véleménye szerint Jack Grealishnek mindenképp az élvonalban kell maradnia, ám reméli, hogy ezt az Aston Villával is sikerül kiharcolni.

Hourihane 2017 januárjában érkezett a birminghami együtteshez 3,5 millió euróért cserébe. Azóta számos mérkőzést megvívott már Jack Grealish oldalán, akit jól ismer. A 29 esztendős játékos most a csapatkapitány helyzetéről adott interjút a Sky Sports News-nak:

Jack egy rendkívül tehetséges játékos, ő a mi talizmánunk. Fantasztikus szezonja van, nem véletlen, hogy számos klub szeretné őt a soraiban tudni. Nehéz döntés vár rá nyáron. Remélhetőleg azt tartja a legfontosabbnak, hogy velünk együtt kiharcolja a bennmaradást. Véleményem szerint helye lenne az angol válogatottban is, mivel olyan képességei vannak, amikkel mások nem rendelkeznek. Bárhogyan is dönt majd a nyáron, megérdemli azt, ami jár neki, mert annyit tett ezért a csapatért.

Grealish ebben a szezonban összesen 31 mérkőzésen lépett pályára a birminghami csapatban. Ezeken a találkozón 9 gólt szerzett és 8 gólpasszt osztott ki. Az Aston Villa jelenleg a 19. helyen áll a Premier Leagueben, 25 ponttal a birtokukban. Egy meccsel viszont kevesebbet játszottak, mint az előttük álló West Ham, Watford, Bournemouth trió, akik egyaránt 27 egységgel rendelkeznek.

A jelenlegi helyzet szerint a Premier League küzdelmei júniusban folytatódhatnak.