Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

“Én vagyok a legjobb afrikai játékos!”

Samuel Eto’o kétségkívül páratlan, sikerekben gazdag karriert tudhat magáénak, de vajon olyannyira sikereset, hogy a legjobb afrikai futballistának is nevezhetjük a 2019 szeptemberében visszavonuló korábbi klasszis kameruni csatárt?!

Eto’o szerint a fenti kérdésre nagyon egyszerű a válasz.

“Mindig a legjobb akartam lenni, és úgy gondolom, a karrierem során első számú játékos voltam.” – Idézi a 39 esztendős korszakos csatárt a goal.com.

“Senki, még Didier Drogba, vagy El Hadji Diouf sem jöhet azzal, hogy egy szinten voltak velem. Ezek egyértelmű tények, amelyeket mindenkinek látnia kell!” – Fogalmazott Eto’o, aki a klubfutballban szinte mindent megnyert ( például a Bajnokok Ligáját négyszer is! – a szerk.), de Olimpián (2000) vagy Afrika-kupán (2000 és 2002) is győzött Kamerunnal; Afrika legjobb játékosának pedig négyszer választották meg, utóbbival (Yaya Touré társaságában – a szerk.) rekordernek számít.

Eto’o egyébként nagoyn belejött a legjobbak megnevezésében, hiszen a napokban egy Twitter-adásban a valaha volt legjobb játékosnak korábbi csapattársát, Lionel Messit jelölte meg.

Visszatérve Afrikához (…) azért kíváncsiak lennénk Didier Drogba reakciójára!