Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hargreaves: Sancho az Aranylabdát is megnyerheti Manchesterben

Hetek vagy talán hónapok óta megy a találgatás, hogy hova igazol Jadon Sancho. Most tanácsot kapott a folytatásra, Owen Hargreaves-től, aki szintén a Bundesliágból szerződött a Unitedhez 2007-ben.

Hargreaves nagyon jó véleménnyel van fiatal honfitársáról, akit szívesen látna egykori klubjában.
“Az nyilvánvaló, hogy a Liverpool és a Manchester City más szintet képvisel a Premier League-en belül,de a  Manchester United még mindig képes lehet hozzájuk csatlakozni. Ehhez az kell, hogy Jadonhöz hasonló játékosokat szerződtessenek, akik segíthetnek ebben!”

“Bárki szerzi meg nagyon szerencsés lesz. Tudom, hogy Sancho rengeteg pénzbe kerül, de a következő időszak meghatározó játékosa lesz.”

A korábbi Bayern és United középpályás szerint, Sancho a United színeiben az Aranylabdát is megtudná nyerni, illetve úgy gondolja Sanchonak nem okozna gondot felvenni a manchesteri ritmust, hiszen már most is nagyon magas szintet képvisel.

Talán nincs is olyan európai nagy csapat, akivel ne hozták volna már szóba a fiatal angol szélsőt. A jövőjét illetően csak találgatni lehet, de ha így folytatja tovább valóban ő lehet az angol labdarúgás következő nagy egyénisége.