Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megállapodott egymással a Barcelona és a Juventus – sajtóhír

Katalán lapinformációk szerint többhetes egyeztetést követően a Barcelona és a Juventus vezetőségei megállapodtak egymással a két csapat közti játékoscserét illetően…

A katalán Sport nevű lap információi szerint megszületett az egyezség a csapatok közt a Barcelona és a Juventus potenciális csereüzletét illetően. A katalán forrás úgy tudja, hogy a torinóiak a középpályás Miralem Pjanic és a hátvéd Mattia De Sciglio játékjogát küldik a Barcához 25 millió euró mellett Nelson Semedóért cserébe.

A 26 esztendős portugál válogatott védő 2017 nyarán 30.5 millió euró és további bónuszok ellenében került a Benficától a Blaugranához, és az első két szezonjában betöltött meghatározó szerepe után az idei szezonban már korántsem volt kirobbanthatatlan a csapatból – sérülésektől is hátráltatva 29 tétmeccsen lépett pályára a 2019-2020-as kiírás eddig eltelt szakaszában. Azonban az elmúlt hetekben több csereötletben is felmerült a neve, a Juventus pedig nagyon szerette volna megszerezni.

A 30 éves bosnyák válogatott Pjanic posztján a világ legjobbjai közé tartozik, azonban a torinóiaknál egyre többet lehet hallani róla, hogy már nem érinthetetlen, noha továbbra is alapembernek számít. Maurizio Sarri kezei alatt az aktuális szezonban 32 tétmérkőzésen lépett pályára, ezalatt három gólt szerzett és négy asszisztot osztott ki. Pjanic negyedik éve szolgálja az “Öreg Hölgyet”, összesen 167 mérkőzésen viselte a klub szerelését, légiós karrierje során korábban az AS Roma és az Olympique Lyon alkalmazásában állt.