Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nem eladó az AC Milan ásza! – sajtóhír

A legfrissebb olasz lapinformációk szerint az AC Milan együttese a nagy érdeklődés ellenére sem hajlandó megválni a csapat idei húzóemberétől…

A La Gazzetta dello Sport információi szerint az AC Milan érinthetetlenként tartja számon a francia balhátvédjéet, Theo Hernándezt. A teljesség igénye nélkül többek közt olyan csapatok érdeklődéséről számolt be a világsajtó a közelmúltban, mint a Barcelona, a Real Madrid, az Atlético Madrid, a Manchester United, a Manchester City és a Juventus. Valamennyi klub vezetősége árgus szemekkel figyeli a fiatal kora ellenére a Rossoneri színeiben meghatározó szerepet betöltő játékos fejlődését.

A 22 esztendős francia bekk tavaly nyáron 20 millió euró ellenében éppen a “királyi gárdától” került a milánóiakhoz, és az idei szezonban 25 tétmeccs alatt hátvéd létére hat gólt szerzett, és az egész évad során kifejezetten dinamikus játékot nyújtott csapata bal szárnyán, így egyáltalán nem meglepő a hatalmas kereslet iránta. Főleg hogy több csapatnál is hiánycikk keletkezett balhátvéd poszton, kevés manapság a fiatal, tehetséges futballista a posztra.

Hernández értéke így könnyen az egekbe szökhet, az olasz sajtó így is biztosra veszi, hogy az AC Milan 50 millió euró alatt semmiképpen sem tervezi az eladását.