Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az olasz edzőlegenda is marasztalná Lautarot!

Nem csak barcelonai kötődésű emberek, de az olasz futball szimpatizánsai is óva intenék egyelőre Lautaro Martínezt, hogy elfogadja az FC Barcelona ajánlatát, és bár busás összegért, de faképnél hagyja a feljövőben lévő Intert.

Ugyan állítólag még Lautaro Martínez sem döntötte el, hogy a kurta-furcsa idényzárást követően majd mihez is kezdjen magával, de az biztosnak látszik, hogy a Barca áll a legjobb esélyekkel sorba a kegyeiért.

Álltólag a katalán kirakatklub akár már 111 millióért is magához láncolhatja a 22 éves argentint, lévén ekkora kivásárlási összegben egyezett meg vele a 2018-as leigazolásakor. Így pedig nagyon egyszerűnek tűnhet a helyzet, már-már úgy festhet, hogy csak a jó Lautaron áll vagy bukik a nyári transzfer. Azonban egy meggondolatlan döntés elkerülésére szólítja fel Martínezt az olasz bajnokság egykori legendás játékosa és vezetőedzője, Fabio Capello:

„Azt javaslom, hogy a Barcában Suárez helyén játszani nem könnyű. Nagyon jó játékos, meg van benne minden. Következetesen tehetséges, és a sebessége mellett robbanékony is. És igazi harcos. De egyelőre jó lenne, ha Olaszországban maradna.”

  • nyilatkozta a 73 esztendős, mára már visszavonult szakember.