Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

FC Barcelona: Cucurella egyelőre nem foglalkozik a visszatéréssel

Hiába rendelkezik vételi opcióval, könnyen lehet, hogy mégis hoppon marad a Getafe együttese a spanyol bajnokságban. A madridi kiscsapat ugyanis szívesen megtartaná az FC Barcelonától kikölcsönzött Marc Cucurellat, azonban könnyen lehet, hogy a katalánok ragaszkodni fognak a még mindig csak 21 éves középpályáshoz.

Az idei szezonban Marc Cucurella végre megmutatta, hogy nem véletlenül járta végig a Barca akadémiáját, és volt spanyol válogatott az U16-ostól az U21-es korosztályig. A baloldali játékos alapember a Getafeban, és már idény közben is többször pletykálták róla, hogy az anyacsapatának illetékesei a beépítését fogják presszionálni, függetlenül attól, hogy ki a Barcelona edzője.

Kérdés azonban, hogy Cucurella mennyire hiszi el magáról, hogy képes beverekedni magát Messiék közé? Mert ha kevésbé bátor, akkor akár maradásról is dönthet a vételi opciója miatt a Getafe együttesénél. És akkor még a Napoli vélt vagy valós érdeklődéséről még nem is beszéltünk.

Egyelőre azonban Cucurella kivár, és a szezon folytatása próbál koncentrálni:

„Az otthoni edzés más volt, furcsa. Most egy-egy csoportban edzünk, és ez sokkal szórakoztatóbb. Egy olyan különleges helyzetet tapasztaltunk meg, ami még soha nem történt meg. Az elsődleges dolog az, hogy vigyázzunk a sérülésekkel. Egy labdarúgó hozzájárulhat az ilyen pillanatok élvezetesebbé tételéhez, ezért is jó visszatérni a játékhoz.”

– mesélte meglátását a katalán játékos, a koronavírus-járvány okozta helyzetről.