Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az argentin szövetségi kapitány is támogatja Lautaro Martínez klubváltását

Az argentin labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Lionel Scaloni is örülne annak, ha Lautaro Martínez az Interből a Barcelonába igazolna. 

Scaloni nem rejtette véka alá a véleményét, miszerint támogatja, hogy a jelenleg az Interben futballozó Lautaro Martínez a Lionel Messit is foglalkoztató Barcelonában folytatná pályafutását.

“Örülnék, ha együtt játszana Messi és Martínez a Barcában, ez az argentin válogatott szempontjából is hasznos lenne. Minél tovább futballoznak együtt, annál jobb. Bár egy nagy klub szeretné, ha Martínez aláírna hozzá, aki már most egy olyan erős csapatban játszik, amely bármely riválissal szemben képes egyenlő eséllyel harcolni érte, így nehéz lesz elválasztani őt az Intertől.”

– idézte a Scaloni szavait a goal.com.

A 22 esztendős argentin támadó 2018 óta futballozik a milánói kék-feketéknél, a nemzeti csapat mezét eddig 17 mérkőzésen öltötte magára.

Az elmúlt hetekben a sportsajtó folyamatosan arról cikkez, hogy Lautaro a következő szezontól már a Barcelona játékosa lesz, bár a jelenleg nehéz pénzügyi helyzetbe került katalán együttes miatt meghiúsulhat az üzlet.