Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: “Még nem állunk készen a futballra!”

Frenkie De Jong legutóbb a katalán Sport című napilapnak nyilatkozott a visszatérésről.

“Az eltelt két-három hónap borzasztóan hosszú idő, főleg úgy, hogy általában 2-3 hetet szoktunk pihenni, mondjuk a bajnokság végeztével.” – Idézi a Sport a holland középpályást.

“Hiányzott az edzés, hiányoztak a társak, és elmondani sem tudom mennyire hiányzott már a futball… a rondók (A Barca edzéseinek egyik alapvető gyakorlata – a szerk.). Még ha külön is, de jó érzés elkezdeni az edzéseket. Mindannyian elvégeztük otthonra előírtakat, így most már csak vissza kell szereznünk a korábbi erőállapotunkat. Azt hiszem mindenki jól érzi magát, jó úton haladunk, remek hangulatban.” – Folytatta De Jong, majd megjegyezte azt is, hogy azért örül annak, hogy nem siettetik a visszatérést.

“Jól érzem magam, ugyanakkor még nem állok készen a meccsekre. Minden játékosnak szüksége van most pár hét felkészülésre, főleg a csapatedzésekre. Amennyiben ezekkel megleszünk, kezdődhet is a bajnokság!” – Így a 23 esztendős középpályás, akinek gondolatai talán minden játékosra kivetítve érvényesek ezekben a napokban