Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Beárazták a Serie A idei felfedezettjét – sajtóhír

Az egyre nagyobb érdeklődésre való tekintettel klubja meghatározta azt az összeget, amennyiért távozhat az olasz bajnokság (Serie A) idei szezonjában kiválóan teljesítő szélső…

A Sport Mediaset információi szerint a Sassuolo nagyszerű formában játszó szélsője, Jeremie Boga előreláthatólag 20 millió euró ellenében válthat klubot a következő átigazolási időszak folyamán.

Olaszországon belülről az Atalanta, a Napoli, az Inter és az AS Roma látná őt szívesen, míg a 23 esztendős szélső iránt 16 millió eurós visszavásárlási opcióval rendelkező Chelsea mellett a Tottenham, a Valencia és a Borussia Dortmund is érdeklődik külföldről.

A szélvész gyors cselgép a Chelsea akadémiáján nevelkedett, ám az első csapatban nem tudott lehetőséget követelni magának, így 2018-ban az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Sassuolo csapatához távozott, ahol a második szezonjában elképesztő formában teljesít. Boga ebben az idényben 24 bajnoki alatt nyolc találatot és négy előkészítést regisztrált, miközben Wilfried Zaha, Lionel Messi és Adama Traoré után a negyedik legtöbb sikeres cselt követte el az európai top5 bajnokságot tekintve.