Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mégis hosszabbíthat kiválóságával a Barcelona – sajtóhír

Katalán lapinformációk szerint a korábbi akadályok úton ismét jól halad a Barcelona első számú kapusának szerződéshosszabbítása…

A katalán Sport beszámolói szerint egyre közelebb a megegyezés ahhoz, hogy a Barcelona vezetősége hamarosan további három évvel, 2025-ig meghosszabbítja első számú kapusa, Marc-André ter Stegen szerződését a klubnál.

Mint ismeretes, korábban abból adódtak véleménykülönbségek, hogy a 27 éves sztárkapus úgy érezte, tett már annyit a csapatért, hogy a házi bérezési listán a legjobban fizetettek közé kerüljön, a vezetőség azonban nem akarta megadni a kívánt emelést számára. Bár nyilvánvaló, hogy maradni szeretne, a legtöbbet akarja kihozni új szerződéséből, és a Barca számára a Bayern München és a Chelsea nyílt érdeklődése lehetséges veszélyt jelenthet kapusa megtartására, úgy látszik most a klub mégis inkább engedett.

A 27 esztendős ter Stegen 2014-ben alig 12 millió euróért cserébe szerződött a Borussia Mönchengldabachtól a Barcelonához, s immár a negyedik éve egyeduralkodónak számít a posztján. Összességében több mint 200 tétmeccsen védhette a katalán óriás kapuját, aktuális piaci értéke pedig már 72 millió eurót számlál a Transfermarkt szerint.