Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Zappacosta szívesen maradna a fővárosban

A Chelsea még tavaly augusztusban adta kölcsön a szélsőt a Rómának, de egy sérülés miatt, mindössze 12 percet tudott játszani a csapatban. Most már közel a visszatéréshez és ég benne a bizonyítási vágy.

“Több okból is szeretnék Rómában maradni. A fő oka, hogy megmutassam a szurkolóknak, a csapattársaimnak és az edzőimnek, mit is tudok.” – mondta a Sky Sport Italianak.

Zappacosta a Serie A első fordulójában csereként lépett pályára a Genoa elleni találkozón. Több mérkőzésen nem volt alkalma bizonyítani, mert egy edzésen olyan súlyosan megsérült a térde, hogy még mindig nem teljesen egészséges.

“Nagyon sokat dolgoztam azért, hogy a bajnokság újraindulásakor pályára léphessek. Már 90 százalékosnak érzem magam.”

Az olasz válogatott jobb hátvéd, 2017-ben igazolt a Chealsea-be. Első szezonjában Antonio Conte számított rá, ha nem is volt alapember, de a mérkőzések nagy részén játszhatott. Conte távozása után Sarri már egyáltalán nem bízott honfitársában, alig lépett pályára. Zappacosta egy FA kupát és egy Európa Ligát nyert a csapattal. Szerződése 2022 júniusáig szól, tehát a Chelsea-nek célszerű lenne most nyáron eladni.