Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Valencia Angliából igazolna kapust! – sajtóhír

Az utóbbi időben kegyvesztetté vált Frank Lampardnál, így könnyen lehet, hogy a távozás mellett dönt Kepa. A hírek szerint a Valencia érdeklődik a spanyol hálóőr iránt.

Kepa 2018 nyarán szerződött a Chelsea együtteséhez 80 millió euró ellenében. Azóta 87 mérkőzésen védte a londoniak kapuját. Többnyire ő bizonyult a „Kékek” elsőszámú hálóőrének, eltekintve a Maurizio Sarrival történt incidense körüli időszakot.

Az utóbbi időben azonban kegyvesztetté vált Frank Lampardnál, aki az előző 7 mérkőzésen ötször is a nemrég szerződést hosszabbító Willy Caballerót jelölte a gólvonalra. Ennek okán felröppentek olyan sajtóhírek, miszerint Kepa visszatérne Spanyolországba. A sajtó úgy tudja, hogy a Valencia csapata nyáron kész is ajánlatot tenni a kapusért. Kepa korábban az Athletic Bilbao portáját őrizte a La Ligában.

A 25 esztendős játékos ebben a szezonban összesen 33 alkalommal futhatott ki a pályára. Ezeken a találkozókon 43 gólt kapott és nyolcszor tudta lehúzni a rolót. Szerződése még 5 évig köti a londoni együtteshez. Piaci értékét a transfermarkt 32 millió euróra becsüli.