Közel az egyezség a PSG nagy erősítéséhez – sajtóhír

F. Ádám
F. Ádám
újságíró, 2020 május 23. 07:00

Megbízható forrás szerint a PSG vezetősége előrehaladott tárgyalásokat folytat annak érdekében, hogy gólerős támadóját a kölcsön után véglegesítse…

Az olasz transzferguru, Gianluca Di Marzio információi szerint a Paris Saint-Germain csapata 50+10 millió euró ellenében a kölcsön után végleg megvásárolhatja Mauro Icardi játékjogát az Intertől, és a milánói klub is hajlik az argentin támadó eladására.

A 27 éves támadó múlt nyáron hosszas huzavona végén hat év után hagyta el a milánóiakat, és kölcsönben került a francia bajnoki éllovashoz, ahol a hírek szerint elégedettek vele és marasztalták volna. Az eddigi hírek arról szóltak, hogy argentin gólgyáros továbbra is az általa megszokott környezetben, Olaszországban szeretne inkább játszani, de az Inter természetesen inkább külföldre adná el.

A felek korábban 70 millió euróban állapították meg Icardi eladási árát, ám úgy tűnik, hogy a válság kapcsán a milánóiak kevesebbért is hajlandóak lehetnek értékesíteni egykori meghatározó játékosukat.

Icardi az idei szezon során 31 mérkőzésen 20 gólt szerzett: a Ligue 1-ben 12-szer, a BL-ben ötször, a Francia Ligakupán további három alkalommal volt eredményes a párizsi sztárcsapat színeiben.