Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

“A Barcelona jelenleg nem engedheti meg magának Lautaro Martínezt”

Habár az elmúlt hetekben és hónapokban folyamatosan arról cikkezett a sportsajtó, hogy Lautaro Martínez a Barcelonába igazol, azonban az Inter korábbi játékosa, Ivan Zamorano szerint az argentin csatár nem megy sehová.

A Barcelona jelenleg nem áll olyan pénzügyi helyzetben, hogy megengedje magának Lautaro Martínezt, legalábbis ez a véleménye az Inter korábbi játékosának, Ivan Zamoranónak. Az argentin csatárért nagy az érdeklődés, de a legvalószínűbb forgatókönyv, hogy a Barcelona lesz érte a befutó, bár több probléma is adódik a megvásárlásával, ezek pedig főleg pénzügyi jellegűek. Zamorano szerint éppen emiatt fog az Interben maradni a támadó, amiről a mexikói MisionTUDN tv-csatornának beszélt.

“A Barcelonának jelenleg olyan gazdasági problémái vannak, ami miatt nem engedhetik meg maguknak, hogy leigazolják Lautarót, szóval az én véleményem szerint kétség sem fér hozzá, hogy az Interben fog maradni.”

A napokban felreppentek olyan hírek is, miszerint az Inter Edinson Cavanit szeretné Lautaro helyére, és állítólag az uruguayi csatár is szívesen játszana a milánói csapatban. Zamorano szerint azonban bár ez opció lehet, nincs köze az argentin csatár eligazolásához.

“Lautaro még nagyon fiatal, csak 22 éves, míg Cavani 11 évvel idősebb, és sokkal több tapasztalata van más kluboknál is, azonban szerintem az ő érkezésének semmi köze Lautaro távozásához, csak egy alternatíva a kezdő kialakításához. Rengeteg a pletyka jelenleg, így az is lehet, hogy Cavani Alexis Sanchez helyére jönne, aki szinte biztos, hogy visszatér a Manchester Unitedhez.”