Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Külföldön is szerencsét próbálna a Manchester City volt kapusa!

2017 novemberében kapott utoljára szerepet az angol válogatottban Joe Hart. A 33 esztendős játékos azonban úgy érzi képes még arra a teljesítményre, ami alapján tagja lehetne a nemzeti együttesnek.

Joe Hart meghatározó tagja volt a felemelkedőben lévő Manchester Citynek, ahol 2010 és 2016 között közel 350 mérkőzésen védte a kaput. Pep Guardiola érkezésével azonban háttérbe szorult. Előbb a Torinónak, majd a West Hamnek adták kölcsön, később pedig a Burnley igazolta le Hartot. A kapus teljesítménye nem volt igazán meggyőző, így már 2,5 éve a válogatottban sem szerepelt.

A Premier Leagueben is utoljára 2018-ban a Boxing Dayen kapott szerepet, amikor 5:1-re kikaptak az Evertontól. Hart éppen ezért szeretne új kihívások után nézni, amelynek érdekében a PL-t is kész elhagyni:

Nyitott vagyok bármire, csak a legmagasabb szinten szeretnék játszani. Úgy érzem, hogy Angliában ezt már nem tehetem meg. Ha nem értem volna el ennyi mindent a Premier Leagueben, talán nem lennék kész a váltásra. Ne értsenek félre, szívesen maradnék Angliában is. Úgy gondolom még képes vagyok a top szinten teljesíteni.

Hart szerződése ezen a nyáron lejár a Burnleynél. Reméli, hogy még Premier League csapatok is megkeresik a nyáron, de ha ez nem történik meg, akkor mindenképp más élvonalbeli pontvadászatban szeretné kipróbálni magát