Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: a Sevilla játékosai megszegték a koronavírus-járvány miatt hozott szabályokat

Nagy port kavart a minap, hogy a Sevilla játékosai megszegték a koronavírus-járvány miatt éppen csak újraéledő Spanyolországban hozott szabályokat, és többfős kerti partit rendeztek. 

A La Liga jelenleg minden erejével azon van, hogy biztonságosan tudják folytatni a koronavírus-járvány miatt félbeszakított 2019/20-as szezont, ehhez pedig a labdarúgók felelős magatartása is szükséges.

A Sevilla játékosai azonban nem így gondolták, és négy futballistájuk, Éver Banega, Lucas Ocampos, Franco Vázquez és Luuk De Jong egy nagy kerti partit rendeztek, amelyről úgy szerzett tudomást a nyilvánosság, hogy Banega felesége képeket töltött fel a buliról a közösségi oldalára, amiket bár gyorsan törölt, de az ügy addigra már kitudódott.

Sokan felháborodtak a képeket látva, mivel a Sevilla játékosai ezzel nem csak magukat sodorják veszélybe, hanem a csapattársaikat és az edzői stábot is, mindezzel pedig akadályozhatják a csapat visszatérését is. Emellett pedig egyáltalán nem jó üzenet, ha a szabályokat pont a futballisták szegik meg.

A játékosok azóta már bocsánatot kértek figyelmetlenségükért, mindannyian külön-külön egy hivatalos közleményben.