Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megint megsérült az Atlético üdvöskéje

Alighogy újra edzésbe álltak a spanyol bajnokság (La Liga) folytatására készülő csapatok, az Atlético Madrid máris újra elvesztette tehetséges játékosát…

Az Atlético Madrid hétfői edzésén Joao Félix térdsérülés szenvedett, melynek súlyosságát a következő napokban elvégezendő vizsgálatok fogják meghatározni. A Marca azonban úgy értesült, hogy a fiatal támadó előreláthatólag hetekre kieshet a térdprobléma miatt, gyógyulása pedig akár a szezon végéig is kitarthat.

A tavaly nyáron a Benficától 126 millió euróért megvásárolt játékos az érkezése óta korábban már többször volt sérült, amelyek miatt összesen három Bajnokok Ligája-mérkőzésen és hét bajnoki találkozón nem léphetett pályára, szezonbeli 28 összecsapásán hatszor volt eredményes és három gólpasszt adott.

A 20 éves portugál tehetség a szakértők szerint hatalmas jövő előtt állhat, a “Matracosok” sem véletlen fizettek ki érte egy éve ekkora összeget, azonban a sérülékenysége óhatatlanul rossz hatással lehet karrierjére, és Diego Simeone együttese sem tudja kellően kihasználni képességeit.