Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Madridból kölcsönözne támadót a portugál rekordbajnok – sajtóhír

A portugál éllovas a habfehérek peremeberét vennék kölcsön az idény hátralévő részére, az O Jogo értesülései szerint.


A Benfica a Real Madrid kegyvesztett csatárát, Mariano Díazt szeretnék a következő évre kölcsönvenni. Azonban a portugál rekordbajnok szeretne végleges megvásárlási opciót is beleiktatni a szerződésbe, természetesen rájuk nézve kedvező feltételekkel, amelyekbe nem biztos, hogy a madridi gárda belemegy, így akár hosszabb időre is elhúzódhatnak a tárgyalások.

A dominikai támadó kézzel-lábbal menne a Real Madridtól, ugyanis nem kap lehetőséget, ő pedig mindenképpen játszani szeretne, ami teljesen érthető. A Benfica sajtóinformációk szerint 10 millió euróért vásárolná meg, ha megfelelően teljesítene náluk, míg a Blancók ettől azért többet szeretnének kapni játékosukért.

Mariano Díaz nagy reményekkel tért vissza a Real Madridhoz 2018-ban, azonban nem tudott olyan teljesítményt nyújtani, amellyel betudta volna verekedni magát akár csak a stabil csereemberek közé. Ráadásul Zinedine Zidane tavalyi visszatérte óta még kevesebb szóhoz jut a 26 éves csatár. A 2019/20-as idényben 4 találkozó jutott neki, amelyeken összesen 65 percet tölthetett a pályán, azonban így is megszerezte élete legemlékezetesebb gólját a Barcelona ellenében csereként beállva.