Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Gareth Bale nem érti a szurkolókat!

A walesi klasszis az Erik Anders Lang show-műsorban szerepelt a napokban ahol beszélt madridi megítéléséről, külön kitérve a blancók szurkolóira is.

“A Real Madrid a világ legjobb és legsikeresebb csapata! Korábban világrekordért igazoltam a klubhoz, de örömmel tettem, még úgy is, hogy tudtam, már csak a hatalmas összeg miatt is nagy nyomás lesz rajtam. De az elejétől próbálok nem foglalkozni a rám nehezedő nyomással. Egyszerű srác vagyok, aki nagyon szeret futballozni! Sokan néznek a televízióban, de a barátaimnak is hála, mindig a földön tudtam maradni. “ – Kezdett bele Bale abba a részbe, amelyben madridi megítéléséről kérdezték.

“Imádok golfozni, a szünidőmben napi 2-3 alkalommal is. Szeretek utazni is a golf miatt, nagyon élvezem, mint hobbit. A Real Madrid nem igen érdeklődik arról, hogy mennyit is golfozok, ellenben a madridi emberek! Sokaknak van problémája Madridban azzal, hogy a golfozok, de nem igazán értem ezt az egészet. A csapat orvosain át, a vezetőkig, mindenki tud róla, hogy ez a hobbim, nem is zavarja őket…. Aztán ott van még a helyi média… Rendre arról írnak, hogy megsérülök tőle, nem is érdekel igazán a futball… Csak azt nem értem, hogy Amerikában Steph Curry, még az NBA-meccse előtt is van, hogy golfozik, mégsem szól senki egy rossz szót se!?” – Folytatta Bale, majd tovább részletezte azt, hogy mit is gondol a szurkolók reakcióiról.

“Mindig is futballozni akartam! Ez a munkám is, a golf pedig egészen más, csupán szórakozás a számomra. Élvezem, hogy a golfpályán, minden nyomás nélkül, mosolyogva üthetem el a labdákat! Nem fütyül ki 80.000 ember akkor, ha éppen rossz napom van! Először igazából nem is értettem, miért fütyülik ki az embert, talán a szurkolók nem is gondolják, hogy ezzel mennyit árthatnak egy játékos önbizalmának! Nagyon nem jó dolog ezt átélni!” – Így a júliusban 31. születésnapját ünneplő kiválóság, aki madridi jövőjéről ugyan nem beszélt, viszont arra sem utalt, hogy távozni készülne a Bernabéuból.