A Roma is szeretné a fiatal argentin tehetséget! – sajtóhír

Kesztyűs Dávid
Kesztyűs Dávid
újságíró, 2020 május 28. 17:30

Újabb fiatal tehetséget szeretne magához csábítani az AS Roma a tengerentúlról. A legújabb kiszemeltjüket Argentínából szereznék meg.

Az AS Roma együttese új csatárt szeretne igazolni, ugyanis könnyen előfordulhat, hogy Patrick Schicket értékesítik a nyáron. Edin Dzeko egyedül nem tudná megoldani a teljes szezont csatárposzton, így az ő tehermentesítésére ezúttal Argentínából néztek ki egy fiatal ígéretet.

A kiszemeltjük a CA Talleresben játszó Nahuel Bustos, aki csapata színeiben eddig 38 mérkőzésen lépett pályára, 15 gólt szerzett és 4 gólpasszt osztott ki. A 21 esztendős játékos csatárként és visszavont támadóként is megállja a helyét. A legfrissebb sajtóhírek szerint nem a „Farkasok” szeretnék egyedül megszerezni Bustost. A támadó iránt Spanyolországból is érdeklődnek, konkrétan a Sevilla és a Valencia csapatát emlegetik.

Bustos ebben a szezonban 21 találkozón kapott szerepet, tízszer iratkozott fel az eredményjelzőre és négyszer szolgálta ki társait. Jelenlegi szerződése 2021 nyaráig érvényes. Piaci értékét a transfermarkt 7 millió euróra becsüli.