Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Dortmund: “Csak egy valaki van az ő szintjén!”

A Real Madrid kölcsönjátékosaként a Borussia Dortmundnál kivirágzó Achraf Hakimi ügynöke, Alejandro Camano az El Partido de la Una-nak adott legutóbbi interjújában nem győzte dicsérni a marokkói jobbhátvédet, de a Real Madridról is beszélt. 

“A Real Madrid remekül tette, hogy Achrafot kölcsönbe küldte. Pontosan tudták, hogy fejlődnie kell, hogy aztán visszatérve igazán kiteljesedhessen. Most már úgy gondolom Carvajal szintjén van, a legmagasabb minőséget képviseli. Achraf rengeteget fejlődött. Nagy meccseken játszik, rendszeresen a figyelem középpontjában van.” – Kezdte gondolatmenetét a játékosügynök.

“Az játékát egyedül Alexander-Arnoldéhoz tudnám mérni jelenleg, aki hasonló hatással tudott lenni a csapatára: Achraf kevesebb gólpasszt ad nála, viszont jóval több gólt szerez. Ők ketten kiemelkednek, a legjobb fiatal játékosok jelenleg.” – Dicsérte Hakimit ügynöke, majd visszatért a Real Madridra.

“Úgy készülünk, hogy a kölcsönszerződés lejárta után visszatérünk Madridba. Achraf állandó játéklehetőséget szeretne ezentúl is, hiszen Dortmundban mindig játszott. Még nekünk is ki kell elemeznünk helyzetet, de azt tudjuk, hogy nem szeretnénk túl távol sem kerülni a Real Madridtól, hiszen számunkra a világ legjobb csapata. Ugyanakkor sokan mondták már előttem is: A futballban nehéz előre megjósolni, mi fog történni…” – Így Aljandro Camano.